1. Dönem |
SEC 1101 | I. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 3 |
SEC 1103 | I. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 6 |
LAB 1105 | Laboratuvar Tekniği I | 2 | 0 | 2 | 6 |
LAB 1103 | Genel Kimya | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 1107 | Analitik Kimya I | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 1115 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 2 |
LAB 1111 | İş Sağlığı ve Güvenliği | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1113 | Matematik | 2 | 0 | 0 | 2 |
Toplam | 12 | 0 | 6 | 30 |
|
2. Dönem |
LSS 1204 | Laboratuvar Teknolojisi Sosyal Seçmeli Ders Grubu | - | - | - | 3 |
SEC 1202 | II. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 3 |
SEC 1204 | II. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 3 |
LAB 1104 | Gıda Analizleri I | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 1108 | Analitik Kimya II | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 1110 | Enstrümantal Analiz I | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 1112 | Gıda Kimyası | 2 | 0 | 0 | 2 |
LAB 1116 | Sosyal Sorumluluk | 1 | 0 | 0 | 1 |
LAB 1118 | Çevre Kimyası | 2 | 0 | 0 | 2 |
LAB 1120 | Laboratuvar Tekniği-II | 2 | 0 | 2 | 4 |
Toplam | 13 | 0 | 8 | 30 |
|
3. Dönem |
SEC 2101 | III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 3 |
SEC 2103 | III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 3 |
SEC 2105 | III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders | - | - | - | 6 |
LAB 2101 | Su Analizleri | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 2103 | Gıda Analizleri II | 2 | 0 | 2 | 4 |
LAB 2105 | Yem Analizleri | 2 | 0 | 1 | 3 |
LAB 2107 | Toprak ve Bitki Analizleri | 3 | 0 | 1 | 4 |
LAB 2113 | Enstrümantal Analiz II | 2 | 0 | 0 | 3 |
Toplam | 11 | 0 | 6 | 30 |
|
4. Dönem |
AIT 2102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi | 4 | 0 | 0 | 4 |
TDL 2102 | Türk Dili | 4 | 0 | 0 | 4 |
YDI 2102 | Yabancı Dil - İngilizce | 4 | 0 | 0 | 4 |
AKH 2000 | İşletmede Mesleki Eğitim | 5 | 0 | 0 | 18 |
Toplam | 17 | 0 | 0 | 30 |
|
I. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 1201 | Bitki Besleme ve Gübreleme | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1203 | İstatistik | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1205 | Organik Kimya | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1207 | Kozmetik Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1209 | Genel Biyokimya | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1211 | Stokiyometri | 2 | 0 | 0 | 3 |
I. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 1213 | Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1215 | Yeşil Kimya | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1217 | Gıda Güvenliği | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1219 | Nano Teknoloji ve Uygulama Alanları | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1221 | Genel Mikrobiyoloji | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1223 | Çevresel Ölçümler ve Analizleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
Laboratuvar Teknolojisi Sosyal Seçmeli Ders Grubu |
LAB 1214 | Akademik Yazım ve Sunum Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1216 | Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1218 | Girişimcilik | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1220 | Etkili Dinleme ve İletişim | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1222 | Yaşam Boyu Spor | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1224 | Etkili Sunum Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1226 | Kariyer Planlama | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1228 | Teknoloji Okuryazarlığı | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1230 | Kalite Yönetim Sistemleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1232 | Gönüllülük Çalışmaları | 2 | 0 | 0 | 3 |
II. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 1202 | Çed Raporu Hazırlama | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1204 | Örnek Alma Metotları | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1206 | Gıda Katkı Maddeleri ve Analizleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1208 | Atık Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1210 | Tekstil Kimyası | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1212 | Mesleki Yabancı Dil | 2 | 0 | 0 | 3 |
II. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 1234 | Tarım İlaçları ve Analiz Yöntemleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1236 | Tıbbi ve Aromatik Bitkiler | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1238 | Eser Element Analizi ve Zenginleştirme | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 1240 | Doğal Ürünler Kimyası | 2 | 0 | 0 | 3 |
III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 2201 | Analiz Sonuçlarının Değerlendirilmesi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2203 | İnovasyon Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2205 | Tarımsal Ekoloji | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2207 | Gübre Analizleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2209 | Polimer Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 3 |
III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 2211 | Ayırma Yöntemleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2213 | Mesleki Etik | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2215 | Endüstriyel Analiz | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2217 | Ambalaj ve Analizleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2219 | İşletme Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 3 |
III. Yarıyıl Alan Seçmeli Ders |
LAB 2221 | Laboratuvar İşletme Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2223 | Adli Tıp | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2225 | Hazır Gıda Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2227 | Hızlı Analiz Yöntemleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
LAB 2229 | Standardizasyon ve Kalite | 2 | 0 | 0 | 3 |