1. Dönem |
GTP 1217 | Seçmeli Ders-01 | - | - | - | 9 |
AIT 1101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I | 2 | 0 | 0 | 2 |
TDL 1111 | Türk Dili-I | 2 | 0 | 0 | 2 |
YDI 1121 | Yabancı Dil-I | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1133 | Matematik I | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1135 | Genel Mikrobiyoloji | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1137 | Kimya I | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1139 | Özel Gıda Ürünleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1141 | Hijyen ve Sanitasyon | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1143 | Kariyer Planlama | 1 | 0 | 0 | 2 |
Toplam | 17 | 0 | 0 | 30 |
|
2. Dönem |
GTP 1226 | Seçmeli Ders-02 | - | - | - | 6 |
YDI 1122 | Yabancı Dil-II | 2 | 0 | 0 | 2 |
TDL 1112 | Türk Dili-II | 2 | 0 | 0 | 2 |
AIT 1102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1132 | Temel Hesaplama Teknikleri | 3 | 0 | 0 | 4 |
GTP 1134 | Matematik II | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1136 | Gıda Kimyası | 2 | 0 | 2 | 4 |
GTP 1138 | Kimya II | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1140 | Gıdalarda Temel İşlemler | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1142 | Gıda Kalite Kontrolü | 2 | 0 | 0 | 3 |
Toplam | 19 | 0 | 2 | 30 |
|
3. Dönem |
GTP 2223 | Seçmeli Ders-03 | - | - | - | 9 |
GTP 2133 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | 2 | 0 | 2 | 4 |
GTP 2135 | Süt Ürünleri Teknolojisi-I | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2137 | Tahıl Teknolojisi-I | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2139 | Et ve Ürünleri Teknolojisi-I | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2141 | Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi-I | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2143 | Gıda Depolama Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 2145 | Gıda Biyoteknolojisi | 2 | 0 | 2 | 4 |
Toplam | 14 | 0 | 8 | 31 |
|
4. Dönem |
GTP 2220 | Seçmeli Ders-04 | - | - | - | 6 |
GTP 2138 | Süt ve Ürünleri Teknoloojisi-II | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2140 | Tahıl Teknolojisi-II | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2142 | Et ve Ürünleri Teknolojisi-II | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2144 | Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi-II | 2 | 0 | 1 | 3 |
GTP 2146 | Gıda Mikrobiyolojisi | 2 | 0 | 1 | 4 |
GTP 2148 | Mesleki Seminer Projesi | 0 | 0 | 2 | 2 |
GTP 2150 | Staj | 0 | 0 | 0 | 5 |
Toplam | 10 | 0 | 7 | 29 |
|
Seçmeli Ders-01 |
GTP 1219 | Gıda Endüstrisi Makineleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1221 | Laboratuvar Tekniği | 1 | 0 | 2 | 3 |
GTP 1223 | Gıda Teknolojisine Giriş | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 1225 | Mesleki Teknik İngilizce | 2 | 0 | 0 | 3 |
Seçmeli Ders-02 |
GTP 1228 | Gıda Sektöründe Girişimcilik İlkeleri | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1230 | Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1232 | İş Güvenliği ve İlk Yardım | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 1234 | Çevre Koruma | 2 | 0 | 0 | 2 |
Seçmeli Ders-03 |
GTP 2225 | Sosyal Sorumluluk Projesi | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 2229 | Organik Tarım ve Hasat Sonrası İşlemleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 2231 | Gıda Ambalajlama Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 3 |
GTP 2227 | Yönlendirilmiş Çalışma Projesi | 2 | 0 | 0 | 3 |
Seçmeli Ders-04 |
GTP 2222 | İnovasyon Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 2224 | Hazır Yemek Sistemleri | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 2226 | Gıda Pazarlama | 2 | 0 | 0 | 2 |
GTP 2228 | Gıda İşletmelerinde Organizasyon | 2 | 0 | 0 | 2 |